DNS konfiguration - for administratorer

Når Permido sender en krypteret mail til en mail med et offentligt certifikat tilknyttet, vil mailen blive sendt på vegne af kunden med afsenders emailadresse. For at kan ske skal Permido mail servere godkendes med en SPF Record for at mailen ikke vil blive afvist på modtageren mail server, hvorved mailen aldrig vil nå frem til modtageren.

Såfremt man allerede har en SPF Record oprettet på en DNS server skal Permido's mailservere inkluderes

include:spf.permido.com

i SPF record'en! for ikke at blive frasorteret som spam mails / mail fraud.

Der advares mod at oprette ny / ændre eksisterende SPF record, såfremt man ikke ved hvad man laver, da man kan få problemer med at helt normalt afsendte mail ikke når frem.

• Sidst ændret: 21 måned siden