Denne vejledning er lavet til modtagere af Permido-krypterede e-mails som ikke selv har en Permido licens, men som alligevel skal kunne modtage og læse mailen.

Første gang du modtager en Permido-krypteret e-mail modtager du en notifikations mail. Den ser ud som nedenstående. Den indeholder et link der hedder Læs krypteret e-mail Du skal klikke på linket for at få lov til at læse den krypterede e-mail.

Derefter vil du blive bedt om at oprettet dig som modtager at Permido e-mails, for at sikre 2-faktor validering af de mails der sendes til dig i fremtiden. Du skal opgive fornavn, efternavn og mobiltelefonnummer

Du vil derefter modtage en SMS som validering af at du har tastet det korrekte mobilnummer

Herefter vil du få vist den krypterede e-mail

Anden gang du modtager en krypteret Permido e-mail og klikker på linket i notifikationsmailen vil du kun blive bedt om at indtaste koden som du få på din mobiltelefon.

• Sidst ændret: 22 måned siden