Bestilling af certifikat til TunnelMail

Det er vigtigt at du har fuldt vejledningen Kom godt i gang med Tunnelmail inden du bestiller et certifikat.

Du skal bestille et certifikat via NemID's selvbetjening på følgende link:

https://www.medarbejdersignatur.dk

Det er vigtigt, at du har NemID Nøglefilsprogram installeret, inden du går videre. Du kan installere dette via nedenstående link:

https://www.medarbejdersignatur.dk/nemid-noglefilsprogram/download/index.html

Log på via linket „Log på NemID Selvbetjening“

Når du er logget på med NemID, skal du klikke på „Øvrige Signaturer“

Herefter vælges: „Bestil virksomhedssignatur“ NB: Virksomhedssignaturen koster kr. 3.964,- som anvist for 3 år

Du skal udfylde E-mailadressen i virksomhedsignaturen med den e-mailadresse, som du fik fra Permido portalen (Tunnel mail adressen, ikke kontakt personen)

Udfyld herefter den tekniske kontakt med den kontaktperson, der står for Certifikater i jeres virksomhed

OBS: Der skal være flueben i „Offentliggørelse af signatur“

Tryk på Bekræft

Du får nu udstedt en midlertidig kode, hvilken du skal bruge, når du skal hente dit certifikat. Det er derfor vigtigt, at du noterer denne kode.

Når du bestiller et virksomhedscertifikat fra NemID, vil der blive sendt en bekræftelses e-mail til din tunnelmail adresse via Permido.

Åbn den vedhæftede e-mail, og tryk derefter på linket for at bekræfte din e-mailadresse (din tunnelmail e-mail)

Din e-mailadresse er nu bekræftet

Når e-mailadressen er bekræftet, kan du åbne den e-mail, som er sendt til den tekniske kontaktperson. Denne e-mail indeholder et link, hvor du henter dit certifikat og gemmer det et sikkert sted.

OBS! Det er vigtigt, at du bekræfter e-mailadressen, som beskrevet i e-mailen, FØR du klikker på aktiveringslinket

Gennemlæs og godkend „Vilkår for NemID til erhverv fra Nets DanID A/S“

Indtast den midlertidige kode, som du fik i forbindelse med bestilling af virksomhedssignaturen

Opret en adgangskode til dit certifikat – gentag adgangskoden.

OBS: Det er vigtigt, at du noterer denne adgangskode et sikkert sted.

Gem certifikat i en lokal mappe på din Computer

NemID bekræfter, at du har modtaget dit nye certifikat, som du kan uploade i Permido portalen

• Sidst ændret: 7 måned siden