Denne guide beskriver installationen af Permido Outlook Add-In

Krav til system

Permido kræver at .NET 4.6.2 eller nyere er installeret på den desktop/server der afvikler Outlook hos brugeren, inden addin'et kan installeres. Forvent at computeren/serveren skal genstartes hvis .Net 4.6.2 skal installeres.

Det kræver ikke genstart af klienten/serveren at installere Permido addin'et første gang det installeres. Ved en senere opdatering af Permido addin'et anbefales det at den gamle version først afinstalleres, inden den nye version så installeres og Microsoft Outlook skal være lukkes de Outlook ellers kan låse nogle af de dll'er der skal opdateres.

Hvis du er i tvivl om at har .NET 4.6.2 eller nyere på din computer skal du bare forsøge at installere Permido og så vil du få en fejlmeddelelse, såfremt kravet ikke er opfyldt.

Nyeste klient

Du kan altid finde nyeste klient via vores support portal https://help.permido.com/da/download

Installations Process

Udpak seneste version af „Permido“ til en mappe på den Computer,TerminalServer eller Citrix Server der skal have Permido installeret.

Kør derefter „setup.exe“ OBS. I visse tilfælde, afhængigt af computeren sikkerheds niveau, kræves det at „setup.exe“ startes ved at højreklikke på filen og vælge „Kør som administrator“ 1)

Tryk [Next]

Tryk [Next]

}\\
**Tryk [Next]**

{{:da:pasted:20191030-104231.png?nolink&400|
Tryk [Install]

Tryk [Finish]

Start Outlook og tjek om Permido Ribbon blev installeret.

Plugin er nu installeret og brugerne vil nu kunne starte Outlook og logget på med det brugerid / password det har fået tilsendt per mail. Følg denne vejledning for at logge på og sende din første Permido krypterede e-mail

per-machine, unattended installations parametre

PermidoOutlookClientSetup.msi ALLUSERS=1 /qn

Hvis man ønsker at sætte standard opsætning af AddIn har man et par muligheder for at tilpasse dette.

Dette gøres via Registreringsdatabasen

[HKEY_CURRENT_USER\Software\KrypteretMail]
"HideEncryptedMail"="True" or "False" (Dette er den knap der hedder Skjul Permido)
"SendAllMailsEncrypted"="True" or "False" (Dette er den knap der hedder Send alle mails krypteret)

1)
Alternativ SHIFT-Højreklik og vælg kør som en anden bruger, skriv da brugernavn/adgangskode til en Administrator
  • Sidst ændret: 9 måned siden