Afleveringsmetoder

I Permido Webpotalen (app.permido.com) under menupunktet Aflevering kan Administratorer definere følgende:

• mulige afleveringsmetoder som brugerne kan vælge
  • teksten på Permido-knappen
  • hvilke krypteringsmetoder som afleveringsmetoden skal dække over

For at jeres organisation kan få adgang til at sende Tunnelmails skal i først følge guiden [[da:tunnel_get_started|Kom godt i gang med Tunnelmail]. Bemærk at man kan ikke bruge Tunnelmail, hvis man har en hotmail, gmail eller lignende e-mail adresse.

Når certifikatet er valideret kan du tilføje Tunnelmail til den normale afleveringsmetode Permido

Dette gør du lettest ved at:

1. Vælg „Dropdown“ menuen ved at klikke på krypteringsmetoderne i den linje du ønsker ændre (1)
  2. Fravælg alle (2)
  3. Vælg Tunnelmail, S/MIME, Notification i den nævnte rækkefølge. (3),(4),(5)
  4. Tryk på GEM (6)

Du kan vælge at oprette flere forskellige Afleveringsmetoder

Ved at

1. trykke på
  2. Skriv den ønskede tekst på Permido knappen f.eks. „Tunnelmail“, „Myndigheder“, „Kommuner“, „Domstole mm.“, eller hvad der nu passer og giver mening i forhold til de arbejdsgange I har i jeres virksomhed.
  3. Vælg de krypteringsmetoder som passer til den valgte Permido knap tekst.

OBS. Vær opmærksom på at vælge en kombination og rækkefølge af krypteringsmetoder som giver mening. F.eks. giver det ikke mening af sætte „Notifikation“ først da denne type altid vil kunne afleveres til modtageren, hvorfor efterfølgende metoder aldrig vil blive brugt. „Notifikation“ bør derfor altid være til sidst hvis denne er valgt.

Hvis I vælger at have en knap som i f.eks. kalder „Myndigheder“ som ofte kun vil modtage S/MIME krypterede mails, eller har forbud mod at trykke på links i mails, kan I undlade at tilføje „Notifikation“ som tilladt krypteringsmetode og knappen i Outlook vil herefter blive „Rød“ hvis brugerne vælger Myndigheder og skriver en email-adresse der ikke understøtte den valgte krypteringsmetode.

• Sidst ændret: 7 måned siden