Velkommen til Permido support

Kom hurtigt igang

Når du er oprettet som bruger i Permido, modtager du et password i din mail boks.

Hvis du benytter MS Outlook på en Windows computer sammen med Permido, kan du

1. downloade nyeste version af vores Permido Add-in her: https://help.permido.com/da/download
  2. installere den ved at følge installationsvejledningen: https://help.permido.com/da/outlook.

For at sende en Permido krypteret email skal du følge denne vejledning. Vejledningen i hvordan dine kunder/modtagere kan læse og svare på dine Permido krypterede mails er her.

Hvis du

• ikke benytter Outlook på en Windows computer
  • benytter en Mac computer
  • benytter Webmail eks. Gmail eller Hotmail (uden at have Outlook installeret)

skal du i stedet logge in på Permido Webportalen for at sende en e-mail. Log in her: https://app.permido.com og skriv din e-mail adresse og din adgangskode som du modtog i velkomstmailen. Herefter modtager du en sms med en 6-cifret bekræftelseskode. Udfyld bekræftelsen og du er logget ind.

Hvis du ikke selv er administrator på din computer eller har et hostet skrivebord er det din IT-leverandør som skal installere vores Outlook add-in. Send dem ovenstående link og bed dem om at installere vores Outlook add-in.

Tunnelmail

Hvis du ønsker at bruge Tunnelmail, har vi en vejledning her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på help@permido.com eller +45 70 27 27 02 (8:00-16:00)

God fornøjelse med at bruge Permido.

Venlig hilsen

Team Permido

• Sidst ændret: 4 måned siden