Brugervejledning til Permido Web Portal - for brugere

Det er simpelt at sende en krypteret email fra Permidos Web Portal:

1. Log in på portalen på Https://app.permido.com. Hvis du ikke kender dit password kan du nulstille det ved brug af din mobiltelefon og din email adresse.

2. Udfyld emnefelt, tilføj modtagere, skriv din besked og vedhæft eventuelt dokumenter eller billeder.

3. Hvis din modtager også er Permido kunde, vil din email automatisk blive sendt via Permido kryptering. Der vil blive foretaget en to-faktor identifikation af modtager ved brug af modtagers mobiltelefon.
  4. Hvis modtager har et offentlig certifikat tilknyttet sin email, vil emailen blive krypteret og sendt med brug af det offentlige certifikat.
  5. I andre tilfælde vil din modtager modtage en notifikations-email med et link. Din modtager skal identificere sig selv med navn og mobil nummer.

Begrænsning på mail størrelsen

• For Permido krypterede emails op til 100Mb, inklusiv vedhæftninger.
  • Email krypteret med offtenlig certifikater op til 20Mb, inklusiv vedhæftninger.
  1. Du kan tilbagekalde en krypteret email indtil modtager har åbnet den:
  2. Log in på Permido Web Portal'en: Https://app.permido.com
  3. Vælg [Beskedlog] i menu'en, find beskeden du vil tilbagekalde og tryk [Tilbagekald]

• Sidst ændret: 18 måned siden