Brugervejledning til Permido Web Portal - Administratorer

Permido-brugere med en administrator rolle har adgang til følgende funktioner:

1. Oprette og slette brugere
  2. Tilpasse notifikations emails
  3. Tilføje/slette billeder i Image biblioteket
  4. Se oversigt over forbrug
  5. Oprette og slette nye kunder eller afdelinger i organisationen
  6. Se Audit log

Tryk i venstre side af menu'en for at oprette en bruger. Tryk derefter -knappen, indtast brugernes detaljer og tryk .

• Det valgte sprog indikerer hvilket sprog velkomst emailen sendes i til brugeren.
  • Der findes følgende brugerroller i Permido: Bruger, Admin og Admin med læse-ret.
    • Bruger: kan sende emails, tilbagekalde emails og ændre navn og mobil nummer.
    • Admin - kun læse adgang: samme som almindelig bruger, og kan herudover også læse det samme som Admin.
    • Admin: kan ændre, tilføje og slette alt i organisationen.

Administratorer kan tilpasse notifikations email'en som sendes til din modtager. Der findes kun én notifikations email for den valgte organisation men det er muligt at oprette under-firmaer og underafdelinger, som derved kan have deres egne notifikations e-mails.

Administratorer kan tilføje og slette de billeder der kan anvendes til notifikations emailen. Størrelsen på filen må højst være 500 KB. Det anbefales at holde filerne så små som muligt for modtagers skyld.

Administratorer kan se følgende statistik over forbrug:

• Emails: antal afsendte emails
  • Modtagere: antal modtagere af krypterede emails
  • Besvarelser: antal modtagne svar på sendte emails
  • SMS: total antal SMS'er anvendt til to-faktor validering af både brugere og modtagere (både Outlook Addin og Permido Web Portal og i modtagers browser).

Billedet kan eksporteres ved at trykke på knappen.

Administratorer kan oprette kunder/ underfirmaer / afdelinger indenfor deres egen organisationen. Nye kunder er relateret til nuværende valgte kunde . Det er muligt at have flere kunder indenfor samme organisation.

1. Firma_1
    1. bruger_1
    2. bruger_2
  2. Firma_2
    1. underfirma_1
      1. bruger_1
    2. underfirma_2
      1. bruger_2
  3. Firma_3
    1. underfirma_1
      1. bruger_1
    2. underfirma_2
      1. bruger_2
    3. afdeling
      1. bruger_3
    4. afdeling_2
      1. bruger_4

Start med at vælge kunde tryk derefter for at oprette et underfirma eller afdelingunder i det valgte firma.

Hændelsesloggen er lavet til organisationer med flere administratorer. Hændelsesloggen viser hvad de enkelte administratorer har foretaget sig.

• Sidst ændret: 20 måned siden