Godkendelse af Permido Tunnelmail Server

Permido Tunnelmail kunder som benytter mail løsninger fra andre mail udbydere, kan være ude for at indkomne mails fra andre Tunnelmail udbydere fanges i kundes eget Antispam system, såfremt man oplever dette, skal man selv ind i sin eget Antispam løsning og godkende at Permidos Tunnelmail Server må sende mail direkte til dem selv fra de øvrige Tunnelmail udbyderes kunder.

Permido's Tunnelmail server sender fra IP adressen 52.157.207.208

Team Permido har lavet disse to guides, som kan hjælpe din egen IT-support med opsætningen.

• Last modified: 11 months ago