Guide til opsætning af TunnelMail - Permido til Microsoft 365

Forudsætninger

Før du går i gang med opsætning af TunnelMail til Permido først gøre følgende:

1. Opsætte Permido til Microsoft 365
  2. Whitelistning af Permido’s IP adresse i Exchange Online Protection og Microsoft 365 Defender. (Vejledningen er her)
  3. Hvis dit domæne har et tredjeparts spamfilter, skal du whiteliste vores IP adresse på SPF/DMARC-checks i filteret.
  4. Inkludere Permido i dit SPF filter på din DNS server. (Vejledningen er her)

Oprettelse af Tunnelmail postkasse
Når du skal opsætte TunnelMail til Permido til Microsoft 365, skal du først

5. Oprette en ny bruger(mailboks) i Exchange Online. Eks. sikkermail@ditdomæne.dk

Postkassen kan både være en almindelig bruger postkasse eller en delt postkasse.

Vi anbefaler at postkassen navngives som en funktionspostkasse med et neutralt navn, i stedet for en medarbejders e-mailadresse. Dette skyldes at der kun må være et aktivt certifikat på tunnelmail postkassen.

Tilføjelse af Tunnelmail postkasse til Permido users distributionsgruppen:
For at vi kan dekryptere indgående Tunnelmail på postkassen, så skal den være medlem af Permido users Distributions gruppe, der blev lavet i grundopsætningen i forbindelse med Opsætning af Permido til Microsoft 365. (Guide til opsætning af Permido til Microsoft 365)

6. Log ind på din Microsoft 365 tenant
  7. VælgTeams & groups
  8. Vælg Active teams & groups
  9. Vælg Distribution list kategorien
  10. Vælg Permido Users gruppen
  11. Tilføj den nyoprettet Tunnelmail adresse specifikt som Member! (Owner er ikke tilstrækkeligt)

Bestilling af Certifikat
Når punkterne 1–11 er udført, skal du bestille et Oces III organisationscertifikat igennem MitID erhverv vha. denne guide.

Upload og installation af virksomhedscertifikat

1. Log ind på app.permido.com
2. Klik på [Certifikater] i menuen til venstre
3. Klik på [Tilføj nyt certifikat]

Image

3. I dialogboksen finder du frem til det certifikat du downloadede tidligere.
4. Indtast koden du oprettede til certifikatet.
5. klik [Indsend]

Image

6. Klik på [Domæner] i menuen til venstre
7. Klik [Redigér]

Image

8. Klik på dropdown knappen ud for "Tunnel certificate"
9. Vælg det nyuploadede certifikat
10. Klik [Gem]

Image

11. Klik på [Certifikater]12. Klik på dropdown knappen
13. Vælg [Ja] for at signere certifikatet og klik [Gem]

Image

Afleveringsmetoder

Husk! at opsætte afleveringsmetoder så du kan sende via TunnelMail.
Det gør du ved at følge guiden opsætning af afleveringsmetoder.

Image

Test af Tunnelmail

Når ovenstående punkter er udført skal du teste at du kan modtage Tunnelmaiol. Dette kan du gøre ved at sende en mail til vores support på med følgende indhold:

1. Angiv ”Test af Tunnelmail” i emnet
  2. Angiv den emailadresse som skal testes i CC: feltet
  3. Angiv help@permido.com i Til: feltet
  4. Tjek at mailen bliver modtaget

Hvis mailen ikke når frem skal du kontakte supporten på help@permido.com