Guide til opsætning af whitelist i Exchange Online

Opret en "Tillad liste"

1. Log ind på https://security.microsoft.com/antispam med Exchange administrator og klik på linket [Connection filter policy].

Image

2. Klik på [Edit connection filter policy].

Image

3. Indsæt Permido's Tunnelmail server IP adresse 52.157.207.208 i feltet og klik [Save].

Image

Omgå SPAM filtrering

For at sikre at Permido mails ikke ikke fanges i Microsofts EOP spamfilter, skal du udføre nedenstående steps.

1. Log ind på https://admin.exchange.microsoft.com/#/ med Exchange administrator og følg de 4 trin for at oprette en ny regel.

Image

2. Giv den nye regel et sigende navn, f.eks. "Bypass Clutter & Spam Filtering by IP Address" og klik derefter på [Flere instillinger].

Image

3. Klik derefter "Anvend denne regel, hvis…", vælg "Afsender…",  og "har en IP-adresse, der er indenfor et af disse områder eller matcher præcist".

Image

4. Skriv IP adressen 52.157.207.208. Det er denne Ip-adresse Permido benytter til at afsende e-mails.

Image

5. Under "Gør følgende", klik på "Rediger meddelelsesegenskaberne…" og "Angiv et brevhoved".

Image

6. Opret et brevhoved med navnet: "X-MS-Exchange-Organization-BypassClutter" og giv den værdien "true".

Bemærk! at for både "X-MS-Exchange-Organization-BypassClutter" og værdien "true" skældnes mellem store og små bogstaver.

ImageImage
7. Klik på knappen "tilføj handling" og vælg "Rediger meddelelsesegenskaberne..." og "angiv tillidsniveauet for spam" og giv den værdien "Tilsidesæt spamfiltrering".
ImageImage

8. Klik nu på Gem for at genne den nye regel og sætte den aktiv.

Nedenfor er et eksempel på en færdig regel.

Image